Primarul din Ovidiu și-a prezentat proiectele, la un an și opt luni după ce a fost ales

Primarul din Ovidiu și-a prezentat proiectele, la un an și opt luni după ce a fost ales(1331)


Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, are planuri mari pentru localitatea pe care o conduce. Un nou sens giratoriu, o promenadă cu amfiteatru pe malul lacului și un centru național de informare turistică sunt câteva dintre proiectele ce vor prinde contur.

„Dintre proiectele noi pe care le am în plan menționez construirea sensului giratoriu pe drumul național 2A, al intersecție cu strada Poiana, reabilitarea drumului spre Galeșu, Centru de sortare și tratare mecanico-biologică a deșeurilor menajere, modernizarea drumului Năvodari-Ovidiu”, a declarat George Scupra, primarul localității Ovidiu.

De asemenea, autoritățile au inițiat proiecte ce vizează și sectorul turistic. „Avem Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, proiect care a fost trimis la București, avem și un proiect de construire a unui Centru meșteșugăresc. ” a afirmat George Scupra, primarul localității Ovidiu.

Conducerea orașului a a vorbit și despre o creștere semnificativă a bugetului local pe 2014. În comparație cu 19, 6 milioane de lei, de care Primăria dispunea în 2013, anul acesta resursele locale au ajuns la 20,3 milioane de lei. Primarul George Scupra a menționat că, la întocmirea lui s-a ţinut cont de recomandările Curţii de Conturi, acesta fiind realizat pe baza a ceea ce s-a încasat anul trecut, şi nu pe ceea ce se estimează.

La finalul întâlnirii, primarul George Scupra s-a arătat foarte mulţumit de modul în care au acţionat angajaţii primăriei dar şi locuitorii oraşului în timpul deszăpezirii. El a spus că, la momentul deszăpezirii oraşului şi satelor aferente, toţi locuitorii au ieşit să înlăture zăpada.

„O sută de oameni cu lopeţi au intervenit, în afară de utilajele care au fost pe drumuri. Angajaţii din Primărie, de la Asistenţă Socială, Poliţia Locală, Jandarmerie au fost pe străzi. Chiar şi doi consilieri locali, care au utijale, s-au oferit să ne ajute”, a precizat primarul Ovidiu Scupra.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri