CASCADORII RÂSULUI. Super - declaraţie PNL: “USD ESTE O… CHINEZĂRIE: ABibas, în loc de ADidas!” Super - reacţie PSD: “PNL… jigneşte poporul chinez, care trimite sateliţi în spaţiu!” PNL revine: “USD este un… PLAGIAT POLITIC!” Matrimonială: “PSD aduce amanta USD, în casa USL, ca să locuiască cu soţia legitimă PNL!”

CASCADORII RÂSULUI. Super - declaraţie PNL: “USD ESTE O… CHINEZĂRIE: ABibas, în loc de ADidas!” Super - reacţie PSD: “PNL… jigneşte poporul chinez, care trimite sateliţi în spaţiu!” PNL revine: “USD este un… PLAGIAT POLITIC!” Matrimonială: “PSD aduce amanta USD, în casa USL, ca să locuiască cu soţia legitimă PNL!”(12393)


O Românie (din ce în ce mai!)… NEBUNĂ, NEBUNĂ, NEBUNĂ! (Asta ca să parafrazăm varianta românească a titlului celebrei comedii, din anii ‘70 ai secolului trecut, cu Barbara Streisand şi Ryan O’Neil. Şi titlul original se potriveşte – “mănuşă” situaţiei actuale din Guvern şi alianţa politică de la putere, USL: “What’s Up, Doc?!...”, care, la rândul său reproducea la fel de celebra întrebare – etalon, obraznică, a iepuraşului Bugs Bunny, din desenele animate, adică din ceva ce seamănă teribil cu lumea politică românească!...).

În această dimineaţă, un senator PNL de Bihor (de care, bineînţeles, n-am prea auzit până acum, având o prezenţă extrem de discretă în Parlament!...), Cristian Bodea p(r)e numele dumnealui, a cuvântat astfel: „Noua alianţă electorală dintre PSD, PC şi UNPR, „USD”, este un fel de... CHINEZĂRIE, DE GENUL AbIBAS, ÎN LOC DE AdIDAS, PENTRU A PĂCĂLI ELECTORATUL USL – IST (CU O... CONTRAFACERE POLITICĂ, ADICĂ?! – N. Red.)! Se pare că asta este strategia lor electorală, să prostescă oamenii, cu zahăr, ulei şi, acum, aceşti ABibaşi, USD – işti, care seamănă cu USL!...”
Şi continuă, şi mai contondent faţă de aliatul socialist, cu o strigătură... matrimonială: „Este inadmisibil ce face PSD: ADUCE... AMANTA (USD – N. Red.), ÎN CASĂ (USL – N. Red.), CA SĂ TRĂIASCĂ CU SOŢIA (LEGITIMĂ: PNL – N. Red.)!”
Dar asta nu-i tot: „ESTE ŞI UN... PLAGIAT POLITIC!” (Asta, de la coadă, este, evident, un atac DIRECT la plagiatorul, dovedit, Victor Ponta!...).

 

Reacţia, la B1 TV, a unui „cunoscut” parlamentar PSD – ist: „PNL JIGNEŞTE POPORUL CHINEZ, CARE TRIMITE SATELIŢI ÎN SPAŢIU!...”

 

Reacţie pe măsură, (la fel de contondentă şi... NĂUCITOARE!) a unui parlamentar (la fel de obscur!...) PSD, la B1 TV, la orele 17.30: „PNL JIGNEŞTE POPORUL... CHINEZ, CARE TRIMITE SATELIŢI ÎN SPAŢIU!” (Sic!)


Vorba lui Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă, tot astăzi: „OFFF..., GREU LA DEAL CU BOII...”
Ca să rămânem în registrul cinematografic, în ultimul timp, lumea politică românească seamănă din ce în ce mai mult, ca o succesiune de scene din... „CASCADORII RÂSULUI”! Dar, din păcate, este vorba, pentru noi, românii „de rând”, despre ancestral - mioriticul... „râsu’ – plânsu’ “!
 
jooble.org