Acuzat că a torturat şi omorât un bărbat în Spania, prins în Constanţa(800)


Un tânăr de 22 de ani, căutat de autorităţile spaniole după ce a torturat şi omorât un bărbat pentru a-l jefui şi pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare, a fost prins de poliţiştii constănţeni la locuinţa sa din Năvodari. Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, Ştefan Tudoran este acuzat că, în înţelegere cu alte persoane, a sunat un bărbat din localitatea San Martin del Tesorillo din Spania, cerându-i să se întâlnească pentru o discuţie, dar cu intenţia de a-l jefui.

Ei l-au aşteptat pe bărbat într-un imobil, apoi l-au atacat, torturându-l prin înfigerea mai multor obiecte ascuţite în faţă, după care a fost lovit cu putere de mai multe ori, fiindu-i fracturat craniul. În urma acestor agresiuni, bărbatul a decedat în imobil.

Tribunalul de Primă Instanţă şi Instrucţie nr. 2 din San Roque - Spania a emis un mandat european de arestare pe numele lui Tudoran, pentru omor calificat. În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Constanţa pentru punerea în executare a mandatului european de arestare.
jooble.org