Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu: Este nevoie de o promovare mai bună pentru Delta Dunării(852)


Miercuri, 12 februarie, de la ora 11.00, la sala Dobrogea a Consiliului Judeţean Tulcea a avut loc o conferinţă de presă la care au participat preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, reprezentanţi ai asociaţiei patronatului în turism (Daniel Iluşcă, Dragoş Gociman).
Corina Martin a prezentat evenimentele care au avut loc la Bruxelles, acolo unde cei din Asociaţia Litoral – Delta Dunării au organizat o conferinţă de presă pentru a prezenta Delta Dunării, ca destinaţie turistică, dar şi litoral Mării Negre.

„Cred că Delta Dunării merită o mai bună promovare. Mă bucur că la nivelul instituţiilor s-a înţeles de la bun început că trăim în Dobrogea, că putem veni cu oferte la pachet pentru a atrage un număr mai mare de turişti. Este bine că autorităţile locale, judeţene, guvernamentale să se implice în acest sens. Vreau să vă asigur, de asemenea, că activităţile de dezvoltare turistică sunt puternic susţinute la nivel central, la nivelul ministerelor“, a precizat Horia Teodorescu.


Preşedintele CJ Tulcea a mai amintit că o şansă reală a dezvoltării turismului apare în perioada de programare 2014-2020, prin strategia Deltei Dunării.
jooble.org