INCOMPETENȚA CET: de 24 de ore fără căldură și apă caldă

INCOMPETENȚA CET: de 24 de ore fără căldură și apă caldă(680)


Oficialii CET Palas au catadisit, astăzi, la 24 de ore de la producerea cele mai mari avarii din acest an, să dea unele explicații.

„Din cauza unei avarii extrem de violente, produsă ieri, la ora 13,15, care a antrenat, atât în amonte, cât şi în aval de locul iniţial de producere, alte avarii conexe, au fost afectate zonele CET, Medeea, Inel I, Inel II, Brătianu, Grăniceri, Dacia, Tomis III, Tomis Nord, Delfinariu şi Faleză Nord”, spun reprezentanții CET. Nu se spune ce înseamnă avarie violentă și nici de ce s-a produs sau dacă există riscul de a se mai produce.


În schimb, directorul CET, Gheorghe Enache, spune că unele puncte termice au din nou căldură. ”Aseară, la ora 23,30, a fost finalizată lucrarea din zona strada Soveja cu strada Semănătorului, iar instalaţia a fost pusă sub presiune miercuri dimineaţă, 12 februarie, între orele 5,00 şi 8,00. De asemenea, zona Tomis Nord, mai puţin punctul termic nr. 120 a fost pus în funcţiune astăzi, între orele 9,20 şi 11,00. Iar avaria de pe instalaţia de termoficare magistrala 2 urban în zona Big, situată după subtraversarea bulevardului IC Brătianu pe conducta Dn 900 mm, va fi remediată cel târziu astăzi, în jurul orei 19,00”, a spus Enache.

Concluzia: de mai bine de 24 de ore, mii de constănțeni stau în frig și fără apă caldă, fără ca cei de la CET să fie în stare să spună de ce.
 
jooble.org