“Şmecheri de Palazu Mare” vs “Şmecheri de Basarabi”. Un conflict rutier în Constanţa a dus la o bătaie în stradă şi o agresiune cu bâte şi cuţite în Murfatlar! Cinci victime

“Şmecheri de Palazu Mare” vs “Şmecheri de Basarabi”. Un conflict rutier în Constanţa a dus la o bătaie în stradă şi o agresiune cu bâte şi cuţite în Murfatlar! Cinci victime(1346)


Cinci persoane au fost, aseară, transportate la Serviciul de Urgenţă al Spitalului Judeţean Constanţa, în urma unei bătăi cu bâte şi cuţite, într-un local din oraşul Murfatlar. O gaşcă de peste 10 persoane, din cartierul constănțean Palazu Mare, a intrat în bar și a atacat clienții. Cele cinci victime prezentau multiple plăgi prin înjunghiere, tăiere, contuzii prin lovire cu corpuri contondente și prin armă albă.
Atacatorii doreau, se pare, să se răzbune pe câțiva tineri din Murfatlar, cu care avuseseră o ceartă (o… altercaţie în traficul rutier, în oraşul Constanţa, urmată de o bătaie, în stradă, în Mufatlar!) dar, pentru că respectivii nu erau în bar, au lovit pe cine au nimerit, după care s-au făcut nevăzuţi…
Localul are camere de supraveghere, dar acestea nu… arhivează imaginile, astfel că nu pot fi de folos la identificarea agresorilor.
Un echipaj de mascați a patrulat pe străzile din apropierea localului, pentru a preveni reizbucnirea conflictului. Martorii le-au furnizat polițiștilor date despre mașinile cu care au venit agresorii din Palazu Mare, iar anchetatorii au reușit, se pare, să-i identifice. Suspecţii sunt audiaţi, la această oră.
jooble.org