Ce se mai fură din Portul Constanța(508)


Ieri, în jurul orei 17.30, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, în zona de acces a porţii de control numarul 6 din Portul Constanţa, un autoturism marca Dacia, în care se aflau două persoane de sex masculin.
Poliţiştii de frontieră au procedat la controlul autoturismului şi identificarea bărbaţilor, doi cetăţeni români, domiciliaţi în judeţul Constanţa, cu vârste de 47 ani, respectiv 43 de ani.
Cu ocazia controlului autoturismului au descoperit 1.020 kilograme cărbune, pentru care pesoanele în cauză nu au putut prezenta documente de provenienţă.
În urma verificărilor s-a stabilit că cei doi bărbaţi au sustras cantitatea de cărbune de la o societate comercială din Portul Constanţa.
Pentru continuarea cercetarilor a fost ridicată întreaga cantitate de cărbune, în valoare de aproximativ 1.300 lei, care ulterior a fost predată societăţii comerciale prejudiciate.
Poliţiştii de frontieră au întocmit celor două persoane actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi sancţionată conform art. 228, alin.1, Cod Penal.
jooble.org