VOCEA CITITORILOR. ”Cât mai suportăm acești mafioți în jurul nostru?”(748)


Îți place Constanța? Îți place cum arată orașul? Îți place cum este condus? Îți place țara în care trăim?

Iată cum a răspuns astăzi Laura, o cititoare a ziarului Timpul.


”Citesc si ma minunez cat poate suporte constanteanul abuzurile unui grup mafiot. In ziua de 4 februarie 2014 mi s-a ridicat masina de pe trotuar, zona Macul Rosu, ca nu am lasat un metru pentru pietoni, astfel cand am coborat din bloc era sa fac infart, ca nu stiam unde este masina! Apoi sa-mi spuna vecinii ca au fost ridicata de catre politia comunitara, care este platita din bani publici!

Am platit suma de 600 de lei si cu o aroganta mi se spune ca nu are pe unde trece pietonul , cand zapada era deoparte si de alta pe trotuar, asta nu s-a vazut, sa faca curatenie, dar sa ia banii cu japca se poate!

Intrebare: cat mai suportam acesti mafioti in jurul nostru sa se imbogateasca pe urma noastra sub diferite motive? Ce fac ei cu banii nostri?

Daca tot ne amendeaza de ce nu creeaza locuri de parcare? Consider ca fiecare cetatean traieste o drama, tot de la amarati iau banii si sunt pedepsiti, in timp de smecherii cu masini de lux pot parca si pe strada oriunde si nu patesc nimic, lor nu le pune ruleta ca n-au respectat un metru pentru pietoni! Poate daca ne unim toti cei care am fost pagubiti si furati de aceasta societate, poate miscam acest oras si scapam de acest grup mafiot”.
jooble.org