Cazare pe litoral, de la 7 euro pe noapte

Cazare pe litoral, de la 7 euro pe noapte(863)


Tarifele din sudul litoralului pentru minivacanţa de 1 mai au fost anunţate pentru hotelurile de două stele, trei sau patru stele, preţurile fiind similare cu cele de anul trecut, potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), citat de Mediafax.
Tarifele din sudul litoralului pentru minivacanţa de 1 mai pornesc de la 7 euro pe noapte la un hotel de două stele şi ajung la 15-20 euro pe noapte pentru hotelurile de trei sau patru stele, preţuri similare cu cele de anul trecut.
Federaţia arată, într-un comunicat, că hotelierii oferă, cu ocazia minivacanţei de 1 Mai şi Paşte, pachete de servicii care includ spectacole, divertisment şi activităţi tradiţionale.
Pe de altă parte, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) a anunţat preţurile pentru programul "Vacanţe la ţară", derulat în perioada 14 aprilie - 15 iunie: 150 de lei pe persoană pentru pensiuni de două margarete, respectiv 195 lei pe persoană pentru pensiuni de trei şi patru margarete.
Pachetele cuprind sejururi de şase zile (duminică-vineri), cu mic dejun inclus. Preţurile nu sunt însă valabile în intervalul 29 aprilie - 7 mai.
jooble.org