Începe programul „Vacanţe la ţară”. Tarife reduse la cazare(853)


În perioada 14 aprilie 2013 – 15 iunie 2013 se va desfăşura cea de-a XXI-a ediţie a Programului Special „Vacanţe la ţară”. Ca în fiecare an, acest program este iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC România. Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, turişti care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, vor putea servi o masă tradiţională, cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta. În premieră, acest program începe mai devreme cu două săptămâni, înainte de Sărbătorile de Paşte.

Pachetul de cazare aferent Programul special "Vacanţe la ţară" oferă sejururi de cinci nopţi/ şase zile la: pensiuni de 2 margarete, la preţul de 150 lei/ persoană şi pensiuni de 3 şi 4 margarete, la preţul de 195 lei/ persoană. În acest tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va incheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun. Se exceptează din programul special perioada aferentă Sfintelor Sărbători Pascale (29 aprilie – 7 mai).
Filialele ANTREC participante, în prima fază, la acest program sunt: Constanţa, Argeş, Alba Braşov, Buzău, Cluj, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ şi Sibiu. O premieră este înscrierea în program a unei pensiuni de cinci margarete, din judeţul Braşov, care oferă turiştilor pachetul de 5 nopţi cazare în cameră dublă + mic dejun, la tariful de (doar) 250 lei/ persoană !

 
jooble.org