Judeţul Tulcea: Ca şi la Sabangia şi alte localităţi de pe DJ222, LA VALEA NUCARILOR NU A AJUNS ÎNCĂ NICI UN UTILAJ DE DESZĂPEZIRE! LOCALITATEA ESTE LA… 18 KM DISTANŢĂ DE MUNICIPIUL TULCEA!(1440)


Cazul descris de către cititorul din localitatea Sabangia, din judeţul Tulcea (VEZI ARTICOUL), care reclamă că pe acel tronson al Drumului Judeţean 222 (Tulcea – Sarichioi) n-a trecut, de când s-a blocat, din cauza nămeţilor (adică din 24 ianuarie!) niciun utilaj şi nicio echipă de deszăpezire (!!!). ESTE DEPARTE DE A FI SINGULAR, ÎN JUDEŢUL VECIN!

În zona localităţii VALEA NUCARILOR, LA DOAR…18 (OPTSPREZECE) KILOMETRI DISTANŢĂ DE MUNICIPIUL REŞEDINŢĂ DE JUDEŢ (!!!), SITUAŢIA ESTE IDENTICĂ: DE PE 24 IANUARIE LOCALITATEA ESTE COMPLET IZOLATĂ, NIMENI NEMAIEŞIND SAU NEMAIINTRÂND ÎN COMUNĂ!

La magazine nu mai există nimic de mâncare! Primăria nu primeşte nici un răspuns faptic, de la Prefectură sau Consiliul Judeţean, nu a sosit nicio echipă sau vreun utilaj, care să elibereze de nămeţi intrările în localitate.
SITUAŢIA ESTE DRAMATICĂ, IAR AUTORITĂŢILE JUDEŢENE ORI CELE CENTRALE NU FAC NIMIC! OAMENII SUNT DISPERAŢI…

Culmea este că la Valea Nucarilor funcţionează unul dintre cele mai mari parcuri eoliene din Dobrogea, ba chiar şi din România!... Numai cele 35 de turbine din zona “Salbatica – 2” au o capacitate de producţie de peste 70 de MW!
jooble.org