CODURILE COLORATE FAC RAVAGII ÎN ŢARĂ, CLIENŢII CODULUI PENAL SCHIAZĂ, ÎMPREUNĂ, ÎN AUSTRIA! Preşedintele CJ Brăila (lider judeţean PSD), penalul Gheorghe Bunea Stancu, petrece la Kitzbuhel, împreună cu primarul Constanţei, RADU MAZĂRE, şi periculosul interlop NICU GHEARĂ(10603)


În vreme ce Codul Portocaliu alternează, de câteva zile, cu cel Roşu, din cauza zăpezii, viscolului şi gerului, cei care ar trebui să se ocupe de contracararea efectelor intemperiilor naturale… se relaxează şi schiază în locaţii de lux, din Austria!
În celebra staţiune alpină Kitzbuhel, printre cele mai scumpe, deci selective (exclusiviste), din Alpii Austrieci, au fost depistaţi, de către presă, celebrul şi temutul interlop internaţional NICU GHEARĂ şi vechiul şi bunul său prieten, RADU MAZĂRE, PRIMARUL MUNICIPIULUI CONSTANŢA!
În această dimineaţă, şi preşedintele Consiliului Judeţean Brăila (şi lider judeţean PSD, omolog, deci, pe linie de partid cu Mazăre) a fost găsit, de către alţi reprezentanţi ai media (“Vocea Brăilei”),… tot în Austria! “Depistat” este un fel de-a spune, pentru că Stancu a putut fi contactat doar telefonic, refuzând, în mod curios!, să dezvăluie şi locaţia exactă… (El le-a spus jurnaliştilor, cu un imens tupeu, că, cităm: “Acum sunt în Austria. Unde? Într-o pivniţă! Vreau să văd cum se descurcă cu deszăpezirea, fără mine, na”…)

 

EXCLUSIV: Preşedintele CJ şi-a anulat sejurul cumpărat printr-o agenţie, pentru a onora invitaţia prietenilor săi, Mazăre şi Gheară!...

 

ÎN EXCLUSIVITATE ABSOLUTĂ am aflat, pe surse din turism, ŞI MOTIVUL DISCREŢIEI ŞI SFIOŞENIEI LUI BUNEA STANCU: ACESTA ESTE GĂZDUIT ÎNTR-UNA DINTRE VILELE (ALĂTURATE) ÎNCHIRIATE DE CĂTRE MAZĂRE ŞI GHEARĂ, în staţiunea montană exclusivistă austriacă Kitzbuehl.
Din sursele noastre, preşedintele CJ Brăila cumpărase, în luna noiembrie, un sejur de o săptămână într-o staţiune de schi din Austria, printr-o agenţie de turism din România, membră ANAT. C\nd a ajuns, cu familia la locul de cazare, după o noapte doar, a… predat cheile, spunând la recepţie că a primit o invitaţie de la nişte prieteni, ca să petreacă restul sejurului în altă staţiune, într-o vilă închiriată. Hotelierul a sunat agenţia, iar aceasta l-a contactat pe Stancu, să-l întrebe care-I problema, dacă este cumva nemulţuimit de servicii, într-un cuvânt: să afle ce s-a întâmplat, de ce a plecat ş.a.m.d. Brăileanul i-a liniştit, ba chiar le-a spus că pot disponibiliza camerele plătite de el şi că nu vrea banii înapoi. Pentru că reprezentantul agenţiei insista, de frica unei ulterioare reclamaţii a clientului, Stancu, ca să-l liniştească, s-a scăpat, mărturisind că se duce să onoreze invitaţia primarului Constanţa, la Kitzbuhel!

Lucrurile se potrivesc perfect: este de notorietate prietenia (inclusiv în foarte bănoase afaceri comune!...), dintre preşedintele CJ Brăila şi Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu (pe care l-a sprijinit, pe linie de partid şi de Asociaţie a Preşedinţilor de Consilii Judeţene, la alegerile din 2013, împotriva rivalului comun, Marian Oprişan, liderul PSD şi preşedintele CJ din Vrancea, pe care-l duşmănesc toţi cei numiţi anterior!).
De asemenea, de-a lungul ultimilor ani, s-a vorbit destul şi despre afacerile interlopului internaţional Nicu Gheară, în oraşul, portul şi judeţul Brăila, sub protecţia, s-a spus, a controversatului Bunea Stancu.

 

La Kitzbuehl, Mazăre, Gheară şi Bunea Stancu se adăpostesc de Codul Roşu şi de… Codul Penal! Ultimele aventuri penale ale preşedintelui CJ Brăila

 

Cât despre preşedintele CJ şi liderul judeţean al PSD Brăila, acesta a fost mai mereu în atenţia presei, dar şi a … Justiţiei, ultimul dosar penal (îndelung) discutat fiind cel în care este acuzat, de către DNA, că s-a folosit de funcţia pe care o deţine în partid pentru, cităm din rechizitoriu: "a obţine pentru altul bani sau foloase necuvenite", în campania electorală din 2009, când Mircea Geoană (atunci preşedinte naţional al PSD) a candidat la preşedinţia României. Bunea Stancu i-ar fi cerut UN (1) MILION DE EURO (!) cunoscutului (mega)om de afaceri Ioan Niculae, pentru a susţine campania electorală a lui Geoană. O parte din bani, aproximativ 150.000 de euro, ar fi fost platiti prin casa de sondaje INSOMAR, deţinută de… (la fel de celebrul şi… PENALUL) Sorin Ovidiu Vântu! Învinuiţii au fost achitaţi de către prima Instanţă (Judecătoria Sectorului 1 – Bucureşti), pe 20 noiembrie 2013, recursul procurorilor DNA fiind pe rol la Tribunalul Bucureşti.
Tot recent, cu ocazia punerii pe tapet a Cazului “Nana” (terenurile agricole cumpărate de către fiica preşedintelui, Ioana Băsescu, în judeţul Călăraşi), în decembrie anul trecut, preşedintele Traian Băsescu a ţinut să amintească şi de la fel de celebra încercare de acaparare a unor valoroase terenuri ale statului, în judeţul Brăila, operaţiunea fiind coordonată de Bunea Stancu.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri