Acesta este “cel mai cinstit şi competent Guvern” din ultimii 25 de ani: UN VICEPREMIER ŞI DOUĂ SOŢII DE VICEPREMIERI SUNT SUB URMĂRIRE PENALĂ! Bonus: textul exprimării elevate a marii “doamne” Chiţoiu, în stil Piaţa Chiliei!

Acesta este “cel mai cinstit şi competent Guvern” din ultimii 25 de ani: UN VICEPREMIER ŞI DOUĂ SOŢII DE VICEPREMIERI SUNT SUB URMĂRIRE PENALĂ! Bonus: textul exprimării elevate a marii “doamne” Chiţoiu, în stil Piaţa Chiliei!(1776)


Odată cu anunţul DNA, conform căruia (ŞI) soţia lui Daniel Chiţoiu este urmarită penal, în dosarul Ilie Carabulea – ASF, bifăm o nouă performanţă a “celui mai cinstit şi competent Guvern de după 1990”, cum se autorecomanda, la constituire, prin vocea şefului său, prim - ministrul Victor Viorel Ponta.
După recenta demisie a lui Relu Fenechiu, fostul ministru (liberal) al transporturilor, care aşteaptă (fără speranţe!) verdictul final (definitiv şi irevocabil) în Dosarul “Transformatorul”, iată care mai este … situaţia penală a Guvernului Român: vicepremierul Liviu Nicolae Dragnea este urmărit penal (în dosarul trucării referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, în vara anului 2012), soţia sa, Bombonica Dragnea idem (în alt dosar), iar de marţi, iată că şi soţia altui vicepremier, Daniel Chiţoiu, este în aceeaşi situaţie penală. Dar… poate că Ponta nu vorbea, atunci, la investire, şi despre nevestele (viceprim)miniştrilor săi!…
La finalul acestui material, reproducem, PARŢIAL, o stenogramă a înregistrării efectuate de către DNA, în care poate fi remarcat stilul elevat de exprimare al soţiei vicepremierului Chiţoiu, limbaj care ar putea stârni invidia oricărei “doamne” din Piaţa Chiliei, de la noi… (Sursa: Agenţia de Presă “Hotnews”)

 

“Doamna” Chiţoiu este acuzată că a trucat un examen pe post!

 

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a început urmărirea penală faţa de Laura Elena Chiţoiu, soţia ministrului Finanţelor, liberalul Daniel Chiţoiu (totodată şi vicepremier al Guvernului României), în dosarul Ilie Carabulea - Carpatica Asig – ASF (Autaritatea de Supraveghere Financiară). Acest lucru a fost anunţat, marţi, într-un comunicat official al DNA.Laura Elena Chiţoiu, director al Direcției Avizări, din cadrul Autorității pentru Supraveghere Financiară (ASF), este acuzată de către procurorii DNA de: abuz în serviciu contra intereselor publice! DNA o acuză pe Laura Elena Chiţoiu că ar fi trucat un interviu pentru acceptarea, de catre ASF, a numirii a lui Ina-Ana Crudu, în funcţia de director general al Carpatica Asig. Se cunoaşte că ASF este condusă de către liderul PNL Dan Radu Ruşanu, nimeni altul decât… naşul (de nuntă al:) familiei Laura şi Daniel Chiţoiu!
Procurorii DNA afirmă, în comunicat, că, cităm: “În perioada 10 - 16 iunie 2013, la cererea unei persoane (membru neexecutiv în conducerea ASF, reprezentând interesele unei societati de asigurări), Laura Elena Chiţoiu a devansat interviul pentru ocuparea funcţiei de director general al acelei societăţii de asigurări. Astfel, deşi interviul era stabilit pentru data de 10 iulie 2013, în urma demersurilor Laurei Elena Chiţoiu, interviul a fost devansat pentru data de 19 iunie 2013. În fapt, pentru a se asigura că funcţia de director general va fi ocupată de către o anumită persoană, care îi fusese indicată, Chiţoiu Laura Elena a modificat componenţa comisiei de examinare, asigurandu-se că membrii ei, care o vor examina pe candidată, nu vor pune întrebări incomode, facilitând acesteia ocuparea funcţiei de director general al societăţii de asigurări.

În acest dosar a fost ridicat, de procurorii DNA, şi dus la audieri omul de afaceri sibian Ilie Carabulea, care controlează Carpatica Asigurari. Ulterior, acesta a primit un mandat de reţinere pe durata a 48 de ore.

 

Madam Chiţoaica: “CIUFUTĂ”, “NEBUNĂ”, “BĂTUTĂ-N CAP”, “PROASTĂ”, “ÎNTREBĂRI IDIOATE”, “O TRĂZNESC IMEDIAT” ş. a. m. d.

 

O parte din conversaţia telefonică dintre Laura Elena Chiţoiu şi Marian Mirzac, cu o zi inainte de interviul despre care DNA afirmă că ar fi fost trucat (conform cu stenograma din referatul de începere a urmaririi penale) / Sursa: Agenţia de Presă “Hotnews”:

CHIŢOIU LAURA ELENA: Auzi, uite, stii de ce te-am sunat? Am ... am vorbit pentru mâine, ca maine, la zece, vine aia de la Sibiu ...
MIRZAC MARIAN: Da.
CHIŢOIU LAURA.: Şi am vorbit cu…,. i-am zis să nu-i zică nimic lu' BĂBĂCIUNEA AIA şi ...
MIRZAC MARIAN: Da.
CHIŢOIU LAURA: Pentru că AIA E O CIUFUTĂ ŞI O NEBUNĂ şi spune şi peste tot şi pune şi nişte ÎNTREBĂRI IDIOATE. N-are rost să te complici cu PROASTA AIA.
MIRZAC MARIAN: Da. Aşa şi ...
CHIŢOIU LAURA: Şi i-am zis lu…. a zis că vrea să vină, da' o să-i spuna LU’ AIA că, domne, m-a sunat acum dimineaţa şi nu eraţi aici şi trebuia repede şi m-am dus IO. Săracu-i era frică, îţi dai seama.
MIRZAC MARIAN: Îmha…
CHIŢOIU LAURA: Şi că dacă mă-ntreaba pe mine AIA, să ştiu ce să-i spun.
MIRZAC MARIAN: Păi aia ...
CHIŢOIU LAURA: Şi zic: tu nu mă vezi pe mine? DOBITOACA AIA nu mă-ntreaba nimic, că dacă mă-ntreaba, IO O TRĂZNESC IMEDIAT, IO nu vorbesc CU AIA. Ştii? Îmha. Aşa şi ... asta, că, d-asta de fapt te sunasem. Ţi-am zis că vine…., mă rog, cu frica, cu nu ştiu ce ...
MIRZAC MARIAN: Da.
CHIŢOIU LAURA: Săracu a vrut, a fost super drăguţ, dar, ştii care e problema? Noi ţineam interviurile sus, la şase.
MIRZAC MARIAN: Păi, sala s-a golit.
CHIŢOIU LAURA: Şi la şase, sala e ocupată.
MIRZAC MARIAN: Nu.
CHIŢOIU LAURA: Păi, mi-a zis că mâine.
MIRZAC MARIAN: Păi mâine se eliberează.
CHIŢOIU LAURA: Păi da, mâine se eliberează.
MIRZAC MARIAN: Eu am vorbit cu ...
CHIŢOIU LAURA: Aşa mi-a zis şi mie, dar eu am la zece interviu şi nu ştiu dac-o fi liberă, că, dacă nu, fetele mele le-am zis să-l ţina la noi în birou, iîţi dai seama că unde să duc femeia şi plus cu patru directori care-ţi vin ...
MIRZAC MARIAN: Păi ...
CHIŢOIU LAURA: Şi AIA-i dă mesaj atunci şi zice: uite, e ASTA aici, nu ştiu ce. Şi d-asta nu ştiu ce să fac. Mă gândeam ... da nici în birou…. nu pot. (…) Da, e UNA BĂTUTĂ-N CAP, n-are ce întrebari să pună, că ea, pe juridic, ce întrebari să pună? (…)
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri