Nicuşor Constantinescu a plecat în SUA. Trebuie să se întoarcă până pe 1 februarie

Nicuşor Constantinescu a plecat în SUA. Trebuie să se întoarcă până pe 1 februarie(1356)


Şeful CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a plecat, joi, în SUA, unde va face mai multe investigaţii medicale, avocatul acestuia spunând că dacă se va decide internarea, el va solicita din nou prelungirea perioadei de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara, care intră în vigoare în 1 februarie.

Avocatul lui Nicușor Constantinescu, Marius Mocanu, a declarat, joi, că preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a plecat în Statele Unite ale Americii, la Spitalul Stanford din California, pentru investigaţii medicale de specialitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Nicuşor Constantinescu a plecat împreună cu soţia.

"În principiu este vorba despre investigaţii medicale şi depinde de rezultatul acestora ce vor decide apoi medicii (dacă va fi necesar sau nu să rămână şi la tratament - n.r.)", a spus avocatul.

El a precizat că în cazul în care va fi necesar ca Nicuşor Constantinescu să rămână internat la Spitalul Stanford, va depune la procurorul de caz de la DNA o solicitarea de prelungire a perioadei de ridicare a interdicţia de a părăsi ţara, măsura fiind deja prelungită cu două zile faţă de termenul iniţial, de 30 ianuarie.

"Măsura a fost deja prelungită din 30 ianuarie în 1 februarie. Am depus biletele de avion de unde se vede data plecării şi data întoarcerii domnului Constantinescu", a spus Marius Mocanu, care a precizat că, dacă nu există probleme legate de sănătate, Nicuşor Constantinescu va sosi în ţară pe 31 ianuarie.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri