Ce infractori au prins polițiștii în ultimele ore(830)


La data de 20.01.2014, poliţiştii Biroului Urmariri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul de specialitate al S.I.P.I. Constanta, l-au depistat pe raza localităţii Mereni pe A.S., de 43 ani, din Constanţa, urmărit naţional din 26.09.2013, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani închisoare pentru comiterea de infracţiuni de natură economică.

Depistat în flagrant de poliţiştii Secţiei 4

La data de 20.01.2014, ora 18.00, în urma unei sesizări, patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist al Secţiei 4 şi un jandarm s-a deplasat operativ pe strada Baba Novac, depistând în flagrant, un bărbat de 43 ani din municipiul Medgidia, în timp ce sustrăgea una din oglinzile laterale ale unui autoturism de teren.
Acestuia i s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Cercetat pentru furt calificat

Poliţiştii din localitatea Mircea Vodă cercetează în stare de libertate un bărbat în vârstă de 80 ani, din localitate, care a sustras din dependinţa unei gospodării din Satu Nou, un sac cu grâu, în valoare de 30 lei.

Cercetat în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 4

Poliţiştii Secţiei 4 cercetează în stare de libertate un tânăr de 19 ani, din Constanța, întrucât a fost identificat de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse neachitate (un palton), în valoare de 179 lei.
jooble.org