Premierul român afirmă că un consilier al preşedintelui este... nebun! USL nu vrea să-l mai suspende pe Băsescu, pentru „trădare de ţară”, cum avertiza Sebastian Lăzăroiu(731)


În interviul realizat (şi difuzat în direct, ieri seară) de postul B1 TV, cu prim – ministrul Guvernului României, Victor Viorel Ponta a fost întrebat dacă există un adevăr în declaraţiile consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, care afirma, recent, că a auzit zvonuri, dinspre USL, conform cărora ar fi luată în calcul o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, invocându-se... trădarea de ţară!

Răspunsul lui Ponta a fost foarte... colorat. El a spus, râzând, că nu trebuie să ne luăm, cităm „după... TOŢI NEBUNII”!

La reacţia realizatoarei Mădălina Puşcalău, care şi-a întrebat interlocutorul dacă este psihiatru, Ponta a replicat: „Nu sunt, dar m-am consultat cu specialişti”!

Oricum, dincolo de sănătatea mintală a consilierilor preşedintelui Traian Băsescu, în viziunea premierului român, am răsuflat uşuraţi: nu-l mai suspendă. Rămânem, în acest an, „doar” cu referendumul pentru constituţia modificată, ataşată alegerilor europarlamentare, urmate, în noiembrie de scrutinul prezidenţial...
 
jooble.org