Nicuşor Constantinescu a primit permisiunea de a părăsi ţara, după ce a depus o solicitare la DNA(698)


Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a primit, astăzi, permisiunea de a părăsi ţara, după ce a depus o solicitare în acest sens la DNA Constanţa şi a prezentat documente din care reiese că suferă de o afecţiune medicală gravă, fiind necesar să meargă la tratament în SUA.


Nicușor Constantinescu a depus, astăzi, o solicitare la DNA Constanţa pentru întreruperea interdicţiei de a părăsi ţara pentru 30 de zile, cerere acceptată de procurorii anticorupţie, care au dispus ca acesta să poată părăsi ţara până în 30 ianuarie.

Potrivit reprezentanţilor DNA Constanţa, Nicuşor Constantinescu a primit acest drept, deoarece a prezentat documente din care a reieşit că suferă de o afecţiue medicală severă şi este necesar să meargă la tratament la o clinică din străinătate.

Nicuşor Constantinescu declara, miercuri seară, la un post de televiziune local, că va ataca în instanţă interdicţia de a părăsi ţara, deoarece suferă de "o boală gravă" şi trebuie să meargă la tratament în SUA, unde şi-a făcut programări la mai multe institute, el obţinând deja viza de la ambasadă.

Sursa: Mediafax.ro
jooble.org