Un bărbat și-a îndesat un spray în anus(1097)


Un bărbat din localitatea constănțeană Tuzla a ajuns, ieri, la spital, după ce și-a îndesat un spray în anus.


Medicii Spitalului Clinic Județean de Urgență nu au dorit să ofere prea multe informații despre caz, dar au precizat că astfel de evenimente nu sunt atât de rare precum mulți ar putea crede.

Bărbatul urmează să fie operat pentru ca obiectul străin să-i fie scos din corp.

Revista Unica prezintă un top al celor mai scârboase obiecte introduse în anus

Tot tacâmul!

Un bărbat din Connecticut a vrut să se distreze alături de iubita lui şi vibratorul ei. Problema a fost când cuplul nu a mai reuşit să extragă jucăria sexuală din anusul bărbatului.
În disperare de cauză, cei doi au încercat să-l scoată cu o pereche de tacâmuri pentru amestecat salata (lingură şi furculiţă unite ca un cleşte). Ghinionul a continuat, însă şi setul de tacâmuri a intrat şi el după vibrator.
În cele din urmă, cuplul ghiduş a trebuit să accepte gravitatea situaţiei şi au ajuns la spital. Medicii de la urgenţe s-au fotografiat cu radiografia şi l-au salvat pe bietul aventurier.

Ciment

Poate cel mai ciudat lucru găsit vreodată în corpul uman a fost o cantitate destul de mare de ciment. Povestea ar fi amuzantă dacă bărbatul care s-a prezentat la urgenţe cu intestinul plin de ciment nu ar fi fost atât de aproape de moarte. El şi partenerul său s-au gândit să-şi condimenteze viaţa amoroasă într-un mod inedit.
Din păcate, creativitatea lor sexuală i-a adus aproape de un caz grav de hemoragie internă. Bărbatul a acceptat ca partenerul său să-i toarne ciment lichid în anus cu ajutorul unei truse pentru clismă.
Bineînţeles că cimentul s-a întărit şi bărbatul a avut nevoie de operaţie pentru a scoate blocajul.
Borcan de unt de arahide

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din statul american Missouri a dus pasiunea pentru untul de arahide la un nou nivel. Nu ştim dacă s-a gândit că procesul digestiv durează prea mult şi că ar trebui scurtat, sau dacă îndesarea unui borcan pântecos creează plăceri nebănuite.
Ideea este că omul a trebuit să suporte costurile unei operaţii şi s-a supus la riscuri nebănuite de infecţie doar dintr-o idee năstruşnică. A avut, totuşi, inspiraţia să nu bage şi un borcan de jeleu, aliment combinat adesea cu untul de arahide în cultura pop americană.

Muniţie neexplodată

Povestea aceasta pare incredibilă, dar bătrânul veteran de război implicat insistă că exact aşa a stat situaţia. Bărbatul de 83 de ani a ajuns la urgenţe cu un....obuz neexplodat în colon. El a mărturisit doctorilor şocaţi că a folosit obiectul de artilerie de mai mutle ori, pentru a îndesa hemoroizii care îl supărau.
De fiecare dată, ciudatul procedeu a avut succes, numai că la un moment dat, mâinile bătrâne şi tremurânde au scăpat glonţul supradimensionat ...înăuntru. Cum obuzul de mici dimensiuni era încă activat, spitalul a chemat o echipă de genişti să asiste extragerea periculosului proiectil.

Sursa: unica.ro

  
jooble.org