Cele mai scumpe vile din Constanța. Cum arată și cât costă

Cele mai scumpe vile din Constanța. Cum arată și cât costă(2367)


Deși piața imobiliară este amorțită de ani buni, pentru că nu prea mai sunt cumpărători cu mulți bani, în municipiul Constanța sunt scoase la vânzare mai multe case superbe, dar al căror preț sare bine de un milion de euro.


Cea mai scumpă vilă vândută pe site-ul de profil imobiliare.ro costă 1.800.000 de euro. Este vorba despre o clădire cu demisol, parter și trei etahe, amplasată la 500 de metri de intrarea în stațiunea Mamaia, pe un teren de 510 mp. Are 11 camere, lift interior, cramă, zonă peisagistică amenjată cu palmieri și plante exotice, piscină la etajul al treilea, terasă, saună, bar, etc.

 

Pe locul secund în clasament se află un imobl de 1.490.000 euro. Este o vilă cu zece camere, cu demisol, parter, etaj și mansardă, situat pe bulevardul Mamaia, aproape de centru, la circa 70 de metri de mare, cu vedere la mare din toate încăperile, după cum o laudă agentul imobiliar. Are geamuri antiefracție, lumina soarelui intră în toate camerele, fiind orientată spre est, living mare, grădină amenajată cu instalație automată pentru irigație.

 

Pe locul al treilea după prețul cerut este o vilă cu demisol, parter și trei etaje, amplasată chiar pe malul mării, în zona Casei Căsătoriilor. Are vedere frontală la mare și se vinde utilată cu mobilier de lux. Dispune, printre altele, de încălzire în pardoseală, monitorizare video, sistem de climatizare, lift. Toate camerele au terase cu vedere la mare. Costă 1.380.000 de euro. Acesta este de fapt preţul cerut de proprietar.

 

Locul al patrulea este ocupat de o clădire din piața Ovidiu. Este o clădire monument de categoria A (categorie din care face parte și Cazinoul din Constanța). Agentul imobiliar spune că a fost construită în 1900 și că i se mai spune ”casa engleză”, fără să poată explica denumirea. Are 1.120 metri pătrați utili, 40 de camere și acoperiș refăcut în 2009. Imobilul este construit în stil eclectiv, cu elemente victoriene și de gotic venețian. Preţul cerut: 1.120.000 euro.

 

Top cinci este completat de o vilă de pe strada Primăverii, cu parter și un etaj, construită în 2008. Proprietarul cere 1.100.000 euro. Are un teren generos, 1.000 mp, 10 camere, 5 grupuri sanitare, 3 bucătării, grădină amenajată cu pomi fructiferi, 2 garaje. Se vinde mobilată și utilată.

 

Ultima oferă care atinge pragul de un milion de euro, cu fix un milion de euro, situată pe bulevardul Mamaia. Este construită în anul 1996, are un teren de 550 mp iar suprafața utilă este de 600 mp. Subsolul are două garaje, iar în parter, cele două etaje și mansardă sunt amplasate 13 camere. Proprietarul spune că imobilul a fost complet renovat anul trecut.

 
jooble.org