S-A PITIT DE FRICA UNEI FEMEI! PONTA a ieșit din ascunziş, în această seară, la televiziunea lui Felix Varanul. Variante locale pentru tufişul în care s-ar fi pitulat...(2650)


Un comunicat de presă, difuzat de către Biroul de Presă al Guvernului României, în această dimineaţă, informează, sec, că premierul Victor Ponta are, DIN NOU (!)... PROGRAM OFICIAL, (CUNOSCUT) PUBLIC, DUPĂ CE TIMP DE PATRU ZILE (!)... NIMENI (NICI MĂCAR VICEPREMIERUL LIVIU DRAGNEA, LOCŢIITORUL INSTITUŢIONAL AL ŞEFULUI EXECUTIVULUI!) NU A PUTUT (SAU... NU A DORIT!) SĂ OFERE CHIAR ŞI CEL MAI MIC INDICIU ÎN LEGĂTURĂ CU SOARTA SA (dacă nu posta... două felicitări, pe Facebook, NICI NU ŞTIAM DACĂ MAI TRĂIEŞTE!).
În timpul cât a stat pitit, de frica unei... femei (!), Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA, despre ascunzişul lui Ponta s-au vehiculat diverse versiuni. Ba că a fost fotografiat pe aeroportul din Viena, că-i la schi în Austria, că e la stâna noului său prieten, ciobanul Ghiţă – Vodafone, că-şi dă din nou doctoratul, cu sau fără un nou plagiat..., ş.a.m.d.
Ca şi constănţeni, versiunile au avut şi variante locale: că-i plecat în Brazilia, sau în Madagascar, împreună cu Radu Mazăre, cu Cătălin Botezatu (cacofonie asumată, „Hmm”... idem!) sau cu soţia Daciana ş.a.m.d.
La urma urmelor, nu-i anormal să apară aceste zvonuri şi presupuneri, atâta timp cât prim-ministrul României îşi permite să-şi ţină poporul în ceaţă, considerând că nu-i dator să dea socotelă unde a lipsit, patru zile, de la ... televizor!
Ca urmare, nu ne sfiim să avansăm şi noi câteva variante, în legătură cu ascunşişul său. Poate că a stat pitit într-o canalizare, cu bieţii „aurolaci” (care nu l-au denunţat, pentru că or fi ei vai de capul lor, dar nu-s „sifonari”...).
Sau poate că s-a angajat gonac, ca să mai câştige un bănuţ-ceva, la mistreţii lui Ţiriac, pentru celebra vânătoare sângeroasă de la Balc, care a coincis, temporal, cu dispariţia sa. Variantă plauzibilă şi dacă luăm în calcul şi faptul că, şi în acest an, a lipsit profesorul său, Adrian Năstase, prin anii 2000 noul mare vânător al ţării (la prima ediţie a masacrului de la Balc, din 170 de porci împuşcaţi, 27 au fost ucişi de „Adelu”, care a ieşit pe primul loc printre invitaţii miliardarului fost tenisman!). Ponta s-o fi simţit dator să-i ţină locul lui „Bobonel”, dar cum soţia nu-l lasă să tragă în animale, iar tata-socru are amintiri care... i-au subţiat vocea, de la ultima vânătoare împreună cu Năstase, din vara lui 2004..., n-a prins decât postul de hăitaş.
În sfârşit, iată conţinutul integral al „exhaustivului” comunicat al Guvernului, după patru zile de tăcere - mâlc şi mister:
„Ora 21:30 Primul-ministru Victor Ponta este invitatul emisiunii ”Sinteza Zilei ”, la postul de televiziune Antena 3”.

Scurt şi... complet necuprinzător!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri