JUDEŢUL CONSTANŢA – LIDER NAŢIONAL LA ARESTĂRI şi REŢINERI: 1.151 persoane, în arestul IPJ, în 2013. Pe ultimul loc:… Tulcea (doar 201)(1311)


Constanţa are cel mai mare număr de… infractori încarcerați, dintre toate judeţele din țară (Bucureştiul “nu se pune”…)

Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanța este, pentru al treilea an!, fruntaș, evident: fără a pune la socoteală Capitala! În beciurile IPJC au ajuns, anul trecut (2013) aproape… o mie două sute de persoane O parte dintre ei nici nu împliniseră încă vârsta majoratului…

„Anul trecut, 1.151 de persoane au fost incarcerate. Printre acestea: 52 femei și 63 minori. Persoane reținute pentru care nu au fost emise mandate de arestare preventivă: 170, din cele 1.151. Arestate preventiv, deci cu mandat, 706, condamnate 274“, a informat comisarul - șef Nicolae Găianu, șeful arestului IPJ Constanța.
Pe locul doi se situează Doljul, cu 1033 de încarcerați, iar “codaş” este județul vecin, Tulcea, cu numai… 201 (!)
Polițiștii au asigurat nu mai puțin de o mie șaizeci de escorte, adică transportarea suspecților la Parchete, Instanțe sau Penitenciare. În cele 13 celule au fost făcute, pe parcursul anului trecut, 50 de percheziții, prilej cu care oamenii legii au confiscat mai ales telefoane mobile, interzise în arest.
  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri