Gică Slabu – fără parlamentari, dar de două ori președinte

Gică Slabu – fără parlamentari, dar de două ori președinte(1136)


Președintele Organizației Județene a PPDD Constanța, Gheorghe Slabu, este într-o situație dificilă. După ce a susținut, politic și financiar, mai mulți candidați la parlamentari, dintre care trei au și reușit să ajungă în Senat și Camera Deputaților, s-a trezit părăsit de toți, pe rând.

Cu toate acestea, încrederea șefilor partidului în capacitatea sa organizatorică nu a slăbi, dimpotrivă. Gheorghe Slabu a fost numit președinte interimar și peste Organizația Județeană PPDD Tulcea.

”Dezertările din partid nu ne-au zdruncinat”, spune el, despre plecările celor trei. Slabu afirmă că structura PPDD Constanța este încă una solidă și că membrii din teritoriu susțin partidul. În ceea ce îl privește, spune că va continua să creadă în PPDD și să fie alături de liderii centrali ai partidului.

Slabu mai spune că a fost dezamăgit de cei trei parlamentari care au dezertat, în special de Marian Vasiliev, pe care îl considerea ca pe un membru de familie. ”Avea nemulțumiri, mi-a spus, dar nu mi-a spus că vrea să plece din partid. Nu a vorbit niciodată cu mine asta”, a spus Slabu.

În opinia sa, PPDD are însă în continuare oameni valoroși în conducerea centrală.
  
jooble.org