Șoferul ucigaș, arestat pentru 29 de zile. Cu câteva zile înainte de ucide a postat pe Facebook: ”Aleg să trăiesc, nu să mor”

Șoferul ucigaș, arestat pentru 29 de zile. Cu câteva zile înainte de ucide a postat pe Facebook: ”Aleg să trăiesc, nu să mor”(1181)


Șoferul care a ucis o femeie în noaptea de Revelion a fost arestat preventiv.
Polițiștii constănțeni au precizat că Florin George Belu, de 28 de ani, a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, care a dispus în urmă cu câteva orea arestarea sa preventivă pe o perioadă de 29 zile.
Polițiștii spun că Belu a obținut permisul de conducere în martie 2006 și l-a avut suspendat, de atunci, de nu mai puțin de 7 ori, prima dată în luna octombrie 2006.


Iată istoricul reținelor de permis:
• 2006 permis reţinut pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
• 2007 permis reţinut pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
• 2009 permis reţinut pentru neacordare prioritate .
• 2009 permis reţinut pentru depăşire neregulamentară.
• 2010 permis reţinut pentru cumul de puncte.
• 2011 permis reţinut pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice
• 2013 permis reţinut pentru conducere sub infuența băuturilor alcoolice.
Iornia sorții este ca Belu să posteze, pe Facebook, cu câteva zile înainte de a ucide o persoană, cuvinte care celebrau viața: ”Aleg sa ma ridic, nu sa cad! Aleg sa traiesc nu sa mor! Daca nu iti poti imagina ceea ce va urma, nu te astepta niciodata sa te uiti in oglinda si sa fii fericit!”


Reamintim că pe 1 ianuarie, în jurul orelor 06.30, Belu a condus un autoturism BMW, numărul CT 26 BGB, pe bld. A. Lăpuşneanu din mun. Constanţa, dinspre str. I.L. Caragiale către bld. Tomis.
Ajungând la marcajul pietonal din dreptul Liceului de Telecomunicaţii a surprins şi accidentat pe C. M. (femeie, 59 ani ) şi B. M. ( femeie, 25 ani ), care s-au angajat în traversarea bulevardului pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.
În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a lui C. M. şi vătămarea corporală uşoară a lui B. M.
După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.
Conducătorul auto a fost identificat ulterior şi testat cu aparatul etilotest Drager rezultatul fiind de 0.99 mg / l alcool pur în aerul expirat.
La data de 01.01.2014 conducătorul auto avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.
jooble.org