Cozonaci pentru oamenii asistaţi din Babadag

Cozonaci pentru oamenii asistaţi din Babadag(1514)


Astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, vicepreşedintele George Şişcu şi directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Gabriel Marinov au vizitat trei centre de asistenţă socială ale CJ Tulcea, toate situate în oraşul Babadag.

Cu ocazia sărătorilor de iarnă, reprezentanţii administraţiei publice judeţene au oferit cozonaci asistaţilor din cele trei centre: este vorba despre 178 de persoane din Centrul de Recuperare Neuro-Psihică, 107 persoane la centrul Dumbrava şi 110 de persoane la Centrul de Îngrijire sau Asistenţă Socială.

„Am în plan ca, pe viitor, să facem cât mai des astfel de vizite, pentru a discuta direct cu cei implicaţi despre situaţia din sistemul de asistenţă socială gestionat de Consiliul Judeţean Tulcea“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu.

Adulţii din cele trei centre le-au arătat musafirilor din Consiliul Judeţean camerele lor, cluburile în care îşi petrec timpul liber, dar şi atelierele de creaţie.

La plecare, tinerii de la centrul „Dumbrava“ au colindat pentru invitaţii din cadrul administraţiei judeţului.
 
jooble.org