Ce își dorește Nicușor Constantinescu de la anul 2014

Ce își dorește Nicușor Constantinescu de la anul 2014(844)


Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a declarat, astăzi, că își dorește un an nou mai bun. ”Întotdeauna ne dorim ca anul care trece să fie mai prost ca anul care vine”, a spus el.

Privind în urmă, spune că 2013 a fost un an bun. ”A fost un an cu niște pași înainte pentru România, pentru deblocarea fondurilor europene. Ați văzut că s-au luat în șase luni de zile un miliard de euro, sub actuala guvernare USL, cât nu s-au luat în șase ani sub guvernările PD. Astea-s lucruri evidente, pe care le simte orice cetățean. Toată lumea vede că în toată Mamaia se lucrează pentru apă și canalizare. Consiliul Județean a făcut acest proiect, împreună cu RAJA. Toată peninsula municipiului Constanța este în reabilitare. Tota orașul, municipiul, județul Constanța este în reabilitare. Asta înseamnă locuri de muncă, impozite, de muncă pentru firmele care au câștigat licitațiile, înseamnă dezvoltare și civilizație pentru județul Constanța”, a declarat acesta.

Șeful CJC le spune românilor că trebuie să fie optimiști și că creadă unii în alții, în vecini, în colegi. ”Le spun tuturor să aibă încredere pentru că acest an a fost greu, dar 2014 va fi mai bun în opinia mea și din informațiile pe care le am, și de aceea toți trebuie să fim sănătoși, să ne iubim unii pe alții, să ne respectăm și să trăim sănătoși câte zile om avea pe acest pământ”, a mai spus acesta.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri