Ultima proiecție din acest an a filmului ”Nu sunt faimos, dar sunt aromân”(1854)


Cei care nu au avut ocazia să vadă primul film în aromână, ”Nu sunt faimos, dar sunt aromân”, o mai pot face la sfârșitul acestui an.


Regizorul Toma Enache și actorul Lică Gherghilescu Tanașoca îi invită pe toți iubitorii filmului în data de 29 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Elpis din Constanța, la o proiecție specială a peliculei, ultima din acest an.

Cu această ocazie, regizorul Enache Toma va mulțumi publicului constănțean, care a fost pe primul loc în țară ca număr, dar și încasări. Filmul a adunat până acum, în total, 13.000 de spectatori. Anul viitor, pelicula va ajunge și în orașe în care nu a ajuns până acum, ca de exemplu: Iași, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Sighetul Marmației.

La finalul filmului, gazdele vor oferi tuturor celor prezenți șampania specială a filmului, vinuri alese și vor împărți cu drag autografe.
”Nu sunt faimos, dar sunt aromân” a fost premiat de curând în Italia, la Festivalul Internațional Babel, cu premiul Maestrale UNICA, pentru cea mai bună reprezentare a unei minorități lingvistice într-un film. Festivalul s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Parlamentului European.
Filmul a fost produs de către studioul de film La steaua și distribuit de către MediaPro Distribution.

Biletul costă 20 de lei de persoană. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0241.618992.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri