Poliția caută doi hoți care au spart un magazin acum două săptămâni

Poliția caută doi hoți care au spart un magazin acum două săptămâni(505)


La data de 2 decembrie 2013, polițiștii Secției 1 Constanța au fost sesizați despre faptul că, dintr-o societate comercială de pe raza secției, au fost sustrase mai multe bunuri (tehnică profesională de fotografiat) în valoare de 55.000 lei.

În cauză a fost deschisă o anchetă, iar în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat 4 suspecți cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, toți din localitatea Cobadin, județul Constanța.
Astfel, la data de 13 decembrie a.c., polițiștii au efectuat mai multe percheziții domiciliare la locuințele suspecților, de unde au recuperat integral prejudiciul cauzat ca urmare a furtului comis, dar și alte bunuri (LCD-uri, televizoare, plasme TV).
În cauză, polițiștii continuă ancheta în vederea identificării provenienței bunurilor găsite la domiciliile celor 4 suspecți și a stabilirii întregii activități infracționale a grupului.


În prezent, unul dintre cei patru suspecți este cercetat în stare de arest preventiv, față de un altul instanța dispunând măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu, ceilalți doi bărbați fiind căutați de polițiștii constănțeni.


  
jooble.org