Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Senatorul Evdochia Aelenei va reprezenta AUR în lupta pentru câștigarea Primăriei Năvodari

Senatorul Evdochia Aelenei va reprezenta AUR în lupta pentru câștigarea Primăriei Năvodari(586)


Așa cum v-am informat în ultimul nostru articol din 4 aprilie a.c., Mohammad Murad a dat asigurări că, „în mod cert, la Năvodari, va fi desemnată o femeie.” În opinia sa „femeile ar trebui promovate mai mult, pentru că în politică sunt mai bune decât bărbații.” Consiliul de coordonare județean AUR a agreat ropunerea lui Murad și a desemnat-o pe Evdochia Aelenei, senator, drept candidat la primăria Năvodari.

 

Doamna de AUR a politicii constănțene, foarte activă și implicată în timpul mandatului său, a declarat:

„Sunt deosebit de onorată de decizia colegilor mei, care confirmă munca mea susținută, atât de la tribuna Parlamentului, cât și pentru activitățile susținute de echipa AUR în țară și în judeul Constanța. Sunt bucuroasă să rămân acasă, în Năvodari, orașul unde soarele sărută marea...

Voi susține o campanie elegantă, fără atacuri dure împotriva contracandidaților, în care mă voi focusa exclusiv pe continuarea proiectelor dragi mie, pe care le voi definitiva în teritoriu.

Trebuie să avem o administrație modernă, digitalizată, să avem străzi curate, mai multe spații verzi, să punem ordine în urbanizarea orașului și, din domeniul meu preferat, îmbunătățirea serviciilor medicale! ”.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța



jooble.org ziare, stiri