Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
Mohammad Murad: „Candidatul AUR la primăria Năvodari va fi o femeie ”

Mohammad Murad: „Candidatul AUR la primăria Năvodari va fi o femeie ”(506)


Astăzi, la săptămânala conferință de presă a Organizației Județene AUR Constanța, au participat: candidatul la președinția CJC - Mohammad Murad, candidatul la Primăria Constanța - Ovidiu Cupșa, candidatul la alegerile europarlamentare Nicolae Vlahu, candidatul la Primăria Costinești - Călin Mugurel Radu, și Chirim Ainur, consultant achiziții fonduri europene.

 

În debutul conferinței, Mohammad Murad a declarat: "Eu nu am început încă această campanie dar mă pregătesc și vă promit că va fi una foarte interesantă. De 33 de ani auzim aceleași vorbe. De fiecare dată se repetă totul. Toată lumea vorbește despre șansa lui Mitroi la CJC sau de șansa lui Constantinescu la primărie... Am ajuns să facem campanie bazată pe șantaje, pe dosare, pe soluții de dosare. Avem nevoie de curaj pentru a intra într-o bătălie ca aceasta. Mie nu îmi e frică de absolut nimic. Avem o șansă foarte mare să producem schimbarea...Eu reprezint mii de constănțeni care nu au curajul să spună lucrurilor pe nume."

La rândul său, Ovidiu Cupșa a acuzat: "În Constanța se pregătește un blat. Unul care a avut loc și în anii trecuți. Este blatul pe care l-au făcut aceste partide la nivel național. În aceeași zi în care s-a anunțat comasarea alegerilor eu am ieșit cu o declarație în care am spus că orașele și județele României au fost tranzacționate la București. Ei se pregătesc pentru această tranzacție...PSD vine cu cineva pe care nu îl vor alege agenții economici."


Călin Mugurel, candidat la primăria Costinești, a declarat: "Am fost desemnat candidat pentru primăria Costinești de către AUR, căruia țin să-i mulțumesc. Am început să strângem semnături. Avem un cort în Costinești unde lumea poate să vină să semneze. În 2020 am fost desemnat consilier local din partea Partidului Republican. Am ocupat această poziție timp de trei ani și jumătate. Am fost în mijlocul cetățenilor. Am identificat probleme. Problemele nu se rezolva dintr-un scaun confortabil din primărie. Eu dacă ajung primar îl voi folosi cât mai puțin."


Ainur Chirim, consultant în fonduri europene, a declarat că va face parte din echipa lui Ovidiu Cupșa și că va lupta pentru aducere aunor fonduri europene consistente la Primăria Constanța.


Avocatul Nicolae Vlahu a criticat actuala guvernare: "Aderarea la spațiul Schengen este o minciună. Este o pierdere de 5 milioane de euro pe an, bani care puteau merge în altă parte. Cancelarul austriac a spus că nu se va schimba nimic în legătură cu acest aspect. Nu s-a prevazut niciodată când vom intra integral în Schengen."

La întrebarea noastră, dacă activele sale de pe litoral au fost în mod repetat în colimatorul ANPC când Horia Constantinescu conducea instituția, Mohammad Murad a răspuns: „I-am atras atenția domnului Constantinescu despre controalele excesive din trecut, de la restaurante, terase și unități hoteiere, dar acesta mi-a replicat că așa poate fi mediatizat intens, căci știrile bune nu se vând.”

Murad a declarat în final, că „la Mangalia și Năvodari încă sunt analizate propunerile pentru primării, dar că în mod cert, la Năvodari, va fi desemnată o femeie.” În opinia sa, femeile ar trebui promovate mai mult, pentru că în politică sunt mai bune decât bărbații.
  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri