PNŢCD atacă dur Puterea: „PSD şi PNL sunt responsabile pentru tentativa de transformare a României într-un stat mafiot, de tip ex-sovietic!”(1699)


Într-un comunicat de presă, Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat atacă, cu o duritate extremă, actuala Putere, cerând demisia primului ministru şi a preşedintelui Senatului , liderii principalelor partide care alcătuiesc alianţa USL! Iată conţinutul acestui comunicat;

„Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat consideră că PSD și PNL, Victor Ponta și Crin Antonescu, sunt împreună vinovați pentru tentativa de transformare a României într-un stat mafiot de tip ex-sovietic, prin adoptarea modificărilor la Codului Penal care exonerează pe parlamentari de pedeapsa pentru infracțiunea de conflict de interese.
De aceea, tentativele jalnice ale președintelui PNL, Crin Antonescu, de a scăpa de responsabilitate pentru votul din Parlament reprezintă o insultă la adresa inteligenței românilor. Victor Ponta și Crin Antonescu trebuie să deconteze împreună răul pe care împreună l-au făcut României, prin favorizarea mafiilor politice.
Votul majorității din Parlament confirmă, asemeni evenimentelor din vara anului 2012, că obiectivul principal al acestei asocieri politice este distrugerea statului de drept prin subordonarea totală a Justiției și eliminarea normelor anticorupție, pentru a-i scăpa de rigorile legii pe politicienii pușcăriabili aflați în conducerea PSD și PNL.
Atacul întreprins de PSD și PNL la adresa statului de drept a generat un fapt fără precedent în istoria UE: prezența partenerilor noştri din Uniunea Europeană, ambasadorii Germaniei și Olandei la București, la Comisia Juridică a Camerei Deputaților, în încercarea de a-i convinge pe atacatori să mențină România în rândul statelor în care domnește legea, și nu interesul hoților ajunși în politică.
PNȚCD consideră că unica soluție pentru restabilirea autorității instituțiilor statului de drept este declararea neconstituționalității proiectului de lege alUSL. Numai în acest mod, orice viitoare tentativă de amputare a instituțiilor anticorupție și de integritate va fi sortită eșecului. Pe aceste considerente, parlamentarii PNȚCD au semnat sesizarea Curții Constituționale propusă de grupul parlamentar PDL.
Dacă ar mai avea o ultimă rămăşiţă de decenţă, Victor Ponta şi Crin Antonescu, ar urma gestul partenerului lor Dan Voiculescu şi ar demisiona din funcţiile politice pe care le ocupă.

  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri