Mihai Lupu: „...ne asumăm responsabilitatea față de cetățeni, asigurându-le transparență și detalii despre întreaga activitate de salubrizare prestată de această societate.”

Mihai Lupu: „...ne asumăm responsabilitatea față de cetățeni, asigurându-le transparență și detalii despre întreaga activitate de salubrizare prestată de această societate.”(553)


Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” a finalizat procedura de atribuire a contractului de delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare pentru activitățile de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor municipale din județul Constanța – Lot 1, operatorul desemnat câștigător fiind Asocierea IRIDEX GROUP SALUBRIZARE SRL – IRIDEX GROUP SRL.

Astfel, în data de 14.02.2024 a fost semnat Protocolul privind predarea – primirea bunului imobil “Stație Sortare deșeuri reciclabile și Stație TMB Ovidiu” situat în orașul Ovidiu, județul Constanța către Asocierea Iridex Group Salubrizare S.R.L. – Iridex Group S.R.L.

 

„Procedura de atribuire a contractului de delegare prin concesiune pentru serviciul de salubrizare în județul Constanța – Lot 1 a fost finalizată cu succes, iar Asocierea #IRIDEX GROUP SALUBRIZARE SRL – IRIDEX GROUP SRL a fost desemnată câștigătoare! Noul operator a preluat responsabilitatea pentru gestionarea bunului imobil "Stație Sortare deșeuri reciclabile și Stație TMB Ovidiu" din Ovidiu, având misiunea de a deservi interesele comunității, astfel încât locuitorii județului Constanța să poată beneficia de servicii de salubritate de calitate, la cele mai bune standarde și la prețuri corecte. Valoarea contractului, pentru anul curent, se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

Prin intermediul acestui contract, operatorul are datoria să îndeplinească obiectivele și să respecte standardele de calitate stabilite de ADI "Dobrogea" prin documentația de atribuire.

Deși am realizat toate demersurile pentru acest obiectiv, munca noastră nu s-a încheiat. Începe etapa dificilă. Tehnologia a avansat, iar trendul este de a neutraliza complet deșeurile și de a valorifica această materie primă rezultată.

Vom fi alături de operator, colaborând strâns și fiind parteneri în acest serviciu de salubrizare, având rolul de autoritate care a pus în mișcare acest proiect. În final, ne asumăm responsabilitatea față de cetățeni, asigurându-le transparență și detalii despre întreaga activitate de salubrizare prestată de această societate.
Spor la treabă!”
, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri