Mercedes furat din Italia, descoperit în judeţul Constanţa(1054)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători ai I.P..J Constanţa, au depistat în judeţul Constanţa un autoturism marca Mercedes Benz care figurează ca fiind furat din Italia.

În data de 11.12.2013, în jurul orei 09.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă au acţionat alături de lucrători ai I.P.J. Constanţa, în baza unei informaţii, pentru oprirea în trafic a unui autoturism marca Mercedes Benz, model CLK, care figura în baza de date ca fiind furat din Italia.
Conducătorul auto, P.M. în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, a declarat că nu a cunoscut faptul că acesta este furat.
Poliţiştii de frontieră au ridicat autoturismul,evaluat la aproximativ 10.000 de euro în vederea indisponibilizării la sediul Gărzii de Coastă, întocmindu-i cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „complicitate la furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 26 C.P., raportat la art. 208, alin. 1 şi 4 din Codul Penal şi „uz de fals”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.291 C.P.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri