Târg de Crăciun cu produse de lux(733)


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în perioada 12 - 23 decembrie 2013, la Maritimo Shopping Center (intrarea 2), cea de-a doua ediţie a Christmas Shopping Event, un eveniment – concept inovator, proiectat pentru a veni în întâmpinarea celor aflaţi în căutarea unor cadouri Premium, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Scopul evenimentului îl reprezintă reunirea, sub acelaşi acoperiş, a producătorilor, importatorilor, distribuitorilor, retailerilor online şi magazinelor specializate de produse de lux, oferite clienţilor în pachete atractive sub aspectul imaginii, calităţii şi originalităţii. O colecţie unică de cadouri, selectate cu atenţie şi personalizate, care poate fi abordată direct, de către clienţi, exclusiv în cadrul acestui eveniment.
Christmas Shopping Event propune cumpărătorilor o colecţie de combinaţii inedite, cadouri excepţionale, oferite publicului constănţean de peste 25 de expozanţi, din întreaga ţară.
În cadrul târgului vizitatorii se vor putea bucura de o ofertă de sezon, care cuprinde: decoraţiuni şi aranjamente florale de Crăciun, cutii de cadouri, produse cosmetice, bijuterii, ciocolată, dulciuri, produse de patiserie, ceaiuri, cafea, accesorii pentru ceai şi cafea, vase de ceramică şi produse handmade. De asemenea, va cuprinde o secţiune specială de confecţii din piele şi blană, care va fi amplasată într-unul dintre spaţiile comerciale din mall, la intrarea numărul 1.

Programul de vizitare este de mâine până pe 23 decembrie, între 10.00 și 20.00
jooble.org