Senator Evdochia Aelenei:„Vine iarna, va și mai greu, dar lumea vine în disperare de cauză.”

Senator Evdochia Aelenei:„Vine iarna, va și mai greu, dar lumea vine în disperare de cauză.”(1571)


La săptămânala conferință de presă AUR Constanța au participat senatorul Evdochia Aelenei, candidatul la alegerile europarlamentare din partea AUR Constanța, avocatul Nicolae Vlahu și avocat Stela Ioan , coordonator grup inițiativă organizația femei AUR Constanța , pentru a aduce în atenția publicului cele mai recente teme la nivel național și local.

Senatorul Evdochia Aelenei a concretizat bilanțul celor 4 luni de activitate a „Caravanei medicale AUR”, deja prezentă în 17 județe, desfășurată cu peste 8.000 de pacienți și 25.000 de consultații cardiologice și oftalmologice.

Campania va continua în județele Caraș Severin și Arad și după sărbători în Hunedoara.

„Caravana a poposit în special în zonele rurale, unde sunt încă oameni care niciodată nu și-au luat tensiunea. Ei ne-au mulțumit mult. ” , a precizat Evdochia Aelenei.

AUR a propus construirea unui nou spital cu banii proveniți din banii alocați partidelor politice, dar inițiativa legislativă a fost respinsă cu majoritate de voturi.

 

În 2020, noi am promis un spital. Activitatea spitalului continuă. Este caravana AUR care acum se găsește în județul Olt și urmează județul Mehedinți. Acest spital AUR are toate avizele, funcționează legal și am început în forță cu medici, asistenți și aparatură. Aparatura pe care o are acest spital, eu nu am văzut-o în multe unități medicale din țară. Noi nu ne ducem cu caravana în orașele mari, ci la oamenii amărâți care, vara stăteau într-o arșiță de nedescris. Am făcut săli de așteptare în aer liber, cu bănci. Vine iarna, va și mai greu, dar lumea vine în disperare de cauză.”, a declarat Evdochia Aelenei, senator AUR Constanța.

O inițiativă deosebită a senatorului Aelenei a constituit-o intervenția pe lângă Inspectoratul Județean Școlar Constanța de a primi la o grădiniță din comuna Bărăganu, un număr de 4 copii, respinși inițial din lipsă de fonduri. În urma insistențelor senatorului Evdochia Aelenei, aceștia au fost admiși, rezolvându-se astfel o gravă problemă socială.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri