Daruri pentru copiii talentaţi şi voleibalistele din Medgidia(1154)


Micuţii care participă la cursurile organizate la Casa de Cultură I. N. Roman din Medgidia şi voleibalistele de la echipa CS „Slen 90” au fost premiaţi pentru toate reuşitele de pe parcursul anului cu câte un cadou din partea administraţiei publice locale din Medgidia. Darurile au fost înmânate de primarul Marian Iordache şi viceprimarul Luminiţa Vlădescu.


Cei doi au fost întâmpinaţi de copiii care frecventează cursurile de muzică şi dans cu colinde, deschizând astfel în mod oficial sezonul sărbătorilor de iarnă.

Primarul Marian Iordache şi viceprimarul Luminiţa Vlãdescu au dăruit rând pe rând cadourile, fiecărui copil prezent în sala de spectacole a Casei de Cultură I.N. Roman”.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, administraţia locală s-a gândit să premieze astfel toţi copiii care de-a lungul anului au participat la activităţile organizate de municipalitate, unde, indiferent de condiţiile vremii, au cântat şi au dansat ca nişte mici profesionişti, precum şi voleibalistele, care au avut rezultate deosebite de-a lungul anilor.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri