Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
Polaris M Holding a înregistrat un prim succes în colectarea separată la Constanța: 15 containere galbene conforme identificate

Polaris M Holding a înregistrat un prim succes în colectarea separată la Constanța: 15 containere galbene conforme identificate(179)


 

Constănțenii care aruncă deșeurile reciclabile în containerele galbene, de lângă platformele 59, 162, 447, 444, 364, 110, au înțeles cum să colecteze corect.

 

15 octombrie. Așa cum am procedat de peste o lună de zile, perioadă în care s-au verificat zilnic recipientele pentru colectarea deșeurilor, revenim și astăzi cu numărul exact al containerelor galbene în care s-a colectat separat.

Inspectorii de teren au găsit, aseară, 𝟏𝟓 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒂𝒊𝒏𝒆𝒓𝒆 𝒈𝒂𝒍𝒃𝒆𝒏𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒇𝒐𝒓𝒎𝒆 și 𝒏𝒊𝒄𝒊𝒖𝒏 𝒓𝒆𝒄𝒊𝒑𝒊𝒆𝒏𝒕 𝒎𝒆𝒕𝒂𝒍𝒊𝒄 𝒄𝒐𝒏𝒇𝒐𝒓𝒎 (𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒅𝒆𝒔̗𝒆𝒖𝒓𝒊 𝒓𝒆𝒛𝒊𝒅𝒖𝒂𝒍𝒆).

🤝 Felicităm efortul celor care au înțeles importanța colectării separate și sperăm să li se alăture cât mai mulți constănțeni. Efortul individual trebuie completat de un efort comun pentru a se realiza, cu adevărat, colectarea separată a deșeurilor.

Containerele galbene în care s-a găsit conținut conform, sunt amplasate lângă platformele: 59, 162, 447, 444, 364, 110.

 

#colecteazaseparat #protejeazamediul #constanta #polarismholding

George Andrei Popescu Primăria Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri