Reabilitarea şi modernizarea DJ 223, tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin, realizată în proporție de 70%!

Reabilitarea şi modernizarea DJ 223, tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin, realizată în proporție de 70%!(780)


Acest proiect, esențial pentru creșterea calității vieții locuitorilor județului Constanța și îmbunătățirea circulației rutiere județene, s-a aflat astăzi pe agenda președintelui CJC, Mihai Lupu.

 

Continuă reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean 223, tronsonul #Cernavodă – #Rasova – #Aliman – #IonCorvin. Astăzi m-am deplasat pentru a verifica stadiul acestei investiții, de peste 109 milioane de lei, ce are ca scop principal creșterea calitatii vieții, a transportului si a mobilitații populației. Lucrările înaintează conform graficului, fiind realizate peste 70% din operațiunile care stau la baza acestui obiectiv.

Pentru creșterea siguranței circulației, pe lângă lucrările prevăzute în proiect, de sprijinire și consolidare de maluri, a fost suplimentat și numărul de podețe, ce vor traversa cei aproximativ 38 de km de drum.

Sunt în legătură permanentă cu executantul, pentru a mă asigura că această investiție esențială pentru dezvoltarea infrastructurii de drumuri județene, va fi finalizată la termen și va îndeplini cele mai bune condiții de funcționalitate și siguranță rutieră.”, a transmis Mihai Lupu. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri