Avansări în grad înainte de termen

Avansări în grad înainte de termen(959)


Cu prilejul „Zilei Naţionale a României”, pompierii care au obţinut rezultate excepţionale în îndeplinirea atribuţiilor specifice, au fost avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim.

Astfel, în temeiul Ordinului ministrului Afacerilor Interne, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, doi ofiţeri şi 15 subofiţeri, după cum urmează:
- în gradul de maior cpt. Crăciun Lucian Adrian;
- în gradul de căpitan lt. Călin Alexandru-Valentin;
- în gradul de plutonier adjutant: plt.maj. Alexandrescu Ileana, plt.maj. Balan Lăcrămioara-Anita, plt.maj. Molagean Ersin, plt.maj. Morărescu Daniel, plt.maj. Radu Tudorel-Iulian, plt.maj. Sava Gigi, plt.maj. Şerban Aurel, plt.maj. Stan Gabriel;
- în gradul de plutonier major: plt. Abduraman Iugel, plt. Apaz Erdal, plt. Criveanu Ion,
plt. Năstase Aurel, plt. Suliţanu Cristina-Ionela, plt. Vinţeanu Oana, plt. Zamfir Ionuţ-Dobre.
Pentru aprecierea faptelor deosebite săvârşite pe timpul îndeplinirii misiunilor încredinţate sau în sprijinul acestora, a rezultatelor meritorii obţinute în procesul formării profesionale sau cu ocazia participării la activităţi culturale, ştiinţifice şi sportive patru cadre ale inspectoratului au primit distincţii onorifice. Este vorba despre domnul prim-adjunct al inspectorului şef, maior Vlăduţ Ion, căpitan Mihai Georgescu, plt.adj. şef (r) Iacob Mihai şi doamnei Oana Moroşanu, funcţionar public în cadrul ISUJ Constanţa.
Totodată, astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a avut loc Ceremonia de numire în funcţie a ofiţerului din promoţia 2013 a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri, care a primit repartiţie la Constanţa. Acesta a fost prezentat personalului unităţii şi apoi a fost inclus într-un program de pregătire, cu activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le va executa.
El va fi repartizat la Garda de intervenţie Chirnogeni, unde va urma o perioadă de 6 luni de tutelă profesională, urmând a fi evaluat de către specialiştii ISU Constanţa.
  
jooble.org