Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Senator Felix Stroe despre tragedia de la 2 Mai: Omor calificat, pur și simplu!

Senator Felix Stroe despre tragedia de la 2 Mai: Omor calificat, pur și simplu!(2026)


În opinia senatorului Felix Stroe, președintele  PSD Constanța, tragedia de la 2 Mai a fost posibilă pentru că nu au fost respectate procedurile în vigoare și ce a făcut tânărul drogat este omor calificat, pur și simplu! 

 

„Vinovatul, care, băut sau drogat, se urcă la volan și face un accident soldat cu victime, nu scapă de pușcărie! Este un lucru cert, ca urmare a inițierii de către PSD, prin senatorul Robert Cazanciuc, și a adoptării de către Parlament a Legii Anastasia.

 

Consider că cei care omoară sau rănesc oameni cu mașina, sub influența alcoolului sau drogurilor, trebuie tratați ca niște deținători de armă, ieșiți pe stradă, la drumul mare, și condamnați ca atare! Nu omor “din imprudență” sau „din culpă”, ci omor calificat, pur și simplu!

Au murit doi tineri și acest lucru a fost posibil doar pentru că nu au fost respectate procedurile în vigoare. Altfel, nu se explică cum tânărul sub influența a trei substanțe stupefiante, care a fost autorul tragediei de la Vama Veche, nu a fost testat DrugTest când a fost oprit de două ori de poliție, în acea noapte și în mașina sa s-au găsit droguri!? Inexplicabil este și cum a fost lăsată să circule, în continuare o mașină care nu avea RCA!?

Este total neadecvată tentativa unor politicieni de a specula politic nenorocirea de la 2 Mai, dar este evident că cineva trebuie să își asume această tragedie!” , a transmis senatorul  Felix Stroe, președintele PSD Constanța.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri