Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
Activitatea și buna funcționare a DGASPC Constanța, pe agenda de lucru a președintelui CJC, Mihai Lupu

Activitatea și buna funcționare a DGASPC Constanța, pe agenda de lucru a președintelui CJC, Mihai Lupu(411)


În permanență preocupat de importanța crucială a sănătății, asistenței sociale și protecției copilului pentru o societate echilibrată, Mihai Lupu, președintele CJ Constanța, implicat prin discuții și analize, urmărește să găsească soluții împreună cu conducerea centrelor pentru a depăși deficiențele organizaționale și de resurse.

Mihai Lupu și-a exprimat încrederea în găsirea celor mai bune soluții pentru a sprijini activitatea DGASPC Constanța și pe cei implicați în această misiune esențială.

 

„Alături de sănătate, asistența socială și protecția copilului reprezintă un capitol foarte important pentru bunul mers al unei societăți, având un rol esențial în menținerea echilibrului social și susținerea celor mai vulnerabile categorii ale societății.

În ultima perioadă, DGASPC Constanța a trecut prin multe tranziții și instabilități de natură financiară, materială sau din punct de vedere al resursei umane. Este de la sine înțeles, că o astfel de instituție, cu o activitate atât de complexă și de sensibilă, are nevoie de stabilitate, de specialiști în domeniu și de un mod de lucru profesionist și coerent.

Din aceste considerente, astăzi m-am deplasat la sediul instituției pentru a purta o discuție preliminară despre deficiențele cu care se confruntă colectivul de aici, fie pe plan organizatoric, fie din punct de vedere al dotărilor necesare. Am solicitat o evaluare completă și un raport al activității tuturor centrelor aflate în subordinea direcției, situații pe care le vom analiza împreună cu șefii centrelor, săptămâna viitoare, într-o nouă ședință de lucru.

Sunt alături de toți cei aflați în slujba acestei misiuni dificile și am încredere că împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru a le putea susține activitatea.” , a declarat Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri