Atenție, șoferi! Miercuri se asfaltează intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga!

Atenție, șoferi! Miercuri se asfaltează intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga!(3564)


Echipele de muncitori vor interveni miercuri cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului, motiv pentru care intersecția va fi închisă traficului rutier, în intervalul orar 09:00-19:00.

 

Rugăm constănțenii să evite această intersecție în intervalul orar menționat și să folosească rute alternative.

 

De asemenea, facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

 

Traseul cuprins între Gara CFR și stațiunea Mamaia va fi complet reconfigurat prin proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia (bulevardul 1 Decembrie 1918 și bulevardul Alexandru Lăpușneanu).

În ceea ce privește amenajările urbane, vorbim despre stații de transport public modernizate, mobilier urban inteligent alimentat de energie solară prevăzut cu senzori pentru măsurarea calității aerului, sisteme de informare cetățeni cu mesaje variabile, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, spații verzi și sistem de irigații.   

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri