Strângem rândurile!

Strângem rândurile!(225)


     Ne întoarcem în SuperLigă cu următorul nostru meci. Astăzi la 18:15 jucăm acasă cu FC Voluntari.

Meci greu. Ilfovenii vin după 2-1 cu Botoșani, cu antrenor nou, Ilie Poenaru, care aduce un suflu nou echipei. Pare că jucătorii s-au acomodat imediat cu stilul lui de joc. Voluntari este pe 4 golaveraj 2-1, iar Farul pe 5 golaveraj 1-0.
     

Noi strângem rândurile că n-avem ce face. Cu fundașul dreapta Mario Aioanei(18 ani) împrumutat în Liga 2 la Unirea Slobozia, candidată la promovare anul ăsta în SuperLiga, cu Alibec și Nedelcu accidentați la Tiraspol și puțin probabil să joace, cu Grameni care nu se simte bine, Gică Hagi va schimba și de data asta mai mult de jumătate din echipă. Iată ce spune Regele:

 

„Încercăm de două zile să vorbim, să strângem rândurile, să ne revenim. Lucrurile trebuie reglate foarte repede. Ne interesează victoria din meciul cu FC Voluntari, Meciurile se câștigă dacă ai un joc colectiv foarte bun. Trebuie să ne revenim, contra lui Sheriff a fost varianta cea mai proastă a noastră”.


De partea cealaltă Ilie Poenaru a intrat în vizorul FRF, care nu mai permite antrenorilor fără licență să dea indicații de pe margine. Așa că fostul atacant Marin Dună va fi cel care va coordona echipa de pe margine.

 

Farul: Aioani - Kiki, M. Popescu, Boli, Borza - Borgino, T. Băluță, Artean - Ad. Mazilu, Rivaldinho, Săli

 

FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaș, Boboc - Crepulja, Rață - Merloi, Răduț, Andrei – Nemec

 

Succes băieți!


George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri