Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Un nou episod din  „Recurs la mutarea FCSB în Ghencea”

Un nou episod din „Recurs la mutarea FCSB în Ghencea”(246)


    După ce a trimis Corpul de control în Ghencea, Prim-Ministrul României, Marcel Ciolacu a ieșit într-un discurs tăios în care îl acuză pe Talpan de ambiții personale și de lipsa performanțelor sportive în Ghencea.

După ani de zile în care sportul românesc și nu mă refer la forbal, a căzut în mod constant și abrupt în clasamentele internaționale și aici mă refer la sporturile unde eram fruntași, adică la gimnastică, înot, caiac-canoe, box(Feri al nostru) și alte discipline, iată că cineva din Guvern este interesat de soarta acestor sportivi și că ei trebuie să se antreneze și să joace undeva:

„Trebuie să înțelegem foarte bine că bazele sportive sunt ale statului român. Bazele sportive sunt pentru sport! Nu trebuie să ne implicăm, nu trebuie să ținem cont de alte lucruri și astfel să nu lăsăm anumiți sportivi să joace pe aceste baze care sunt ale statului român. Noi avem niște stadioane care trebuie puse la dispoziția sportivilor în funcție de performanța sportivilor creând o prioritate.” (Marcel Ciolacu)

Pe scurt, un discurs stufos la prima vedere, însă care nu spune nimic concret, adică măsuri concrete, norme, regulamente și etc. La asta nea Nelu Iliescu era campion. Vorbea un congres și nu spunea nimic. Piesă era!

Dar să revenim. Dacă n-am cunoaște diferitele afaceri pe ruta Pipera-MAPN gen terenuri vândute, terenuri schimbate, echipa cumpărată de la generali etc, așa e, baza e a Statului și poate fi închiriată de oricine vrea să joace acolo. A închiriat-o FRF, UEFA, poate o să vedem și concerte acolo și desigur, poate fi închiriată și de FCSB.

Însă asta nu se poate momentan. În subteran sunt lucruri despre care nu știm. Cu siguranță unele vor apărea la suprafață zilele următoare și vom înțelege și mai bine acest război. Până atunci pierde toată lumea și în primul rând suporterii.

Mulțumim pentru comentarii și așteptăm în continuare părerile dumneavoastră. Ținem aproape și urmărim telenovela. Cu o mică pauză pentru că joacă echipa noastră Farul și vom reveni cu un material pe această temă.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța



jooble.org ziare, stiri