Mişcarea Populară – Constanţa organizează campania “MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN”

Mişcarea Populară – Constanţa organizează campania “MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN”(900)


Partidul Mişcarea Populară (PMP) organizează, cu ocazia apropiatei sărbătoriri a Zilei Naţionale a României, la 1 Decembrie, o campanie de conştientizare a simbolurilor naţionale.

Astfel, peste 5.000 de afişe, care conţin drapelul şi stema naţională, vor fi oferite constănţenilor.

La iniţiativa preşedintelui organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Mişcarea Populară (PMP), de astăzi şi până pe 1 Decembrie, constănţenii vor simţi mai aproape simbolurile naţionale. Tinerii din organizaţie s-au mobilizat şi, pe cartiere, vor oferi cetăţenilor din municipiul Constanţa şi vor lipi pe geamurile magazinelor, Tricolorul. Motivaţi de faptul că, în ultima perioadă, nu s-a pus accent pe simbolurile naţionale, pe însemnătatea istoriei poporului român, tinerii din Partidul Mişcarea Populară derulează acţiunea "MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN”.

"Această acţiune nu poartă însemnele partidului, respectiv că niciun afiş, cu Tricolorul, nu este marcat cu sigla Partidului Mişcarea Populară. Campania noastră, “Mândru că sunt ROMÂN”, este o acţiune prin care vrem să spunem tuturor că suntem mândri de istoria noastră, de tot ce reprezintă România şi încercăm să facem tot ce ne stă în puteri pentru a le oferi copiilor noştri o viaţă mai bună. Este o acţiune de mândrie naţională, o acţiune a patriotismului pe care, din păcate, noi, românii, nu l-am prea aratat în ultima perioadă", a declarat preşedintele Partidului Mişcarea Populară Constanţa, Claudiu Iorga Palaz.
jooble.org