Primăria comunei Cumpăna celebrează performanțele sportivilor CS ”Victoria”

Primăria comunei Cumpăna celebrează performanțele sportivilor CS ”Victoria”(474)


Sportul este un mod de viață la Cumpăna, iar sportivii CS “Victoria” Cumpăna, se întrec pe sine cu fiecare participare la campionatele din țară, obținând tot mai multe medalii și trofee.

Astăzi, 12.06.2023, Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, alături de Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna, au premiat sportivii secțiilor gimnastică ritmică și lupte, pentru rezultatele excelente obținute în ultima perioadă.

Sportivele Cășăriu Elena, Georgescu Bianca, Matei Miruna, Luțan Antonia, Luțan Andrada, Ulrich Maya, Banciu Amalia, și doamnele antrenor Elena Vlad și Luiza Cerbula, au fost recompensate pentru cele 12 medalii obținute la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică - Junioare II și III ce a avut loc la Constanța.

Drept răsplată pentru întreg efortul depus până acum, Primăria comunei Cumpăna a oferit sportivelor lotului de Gimnastică Ritmică o binemeritată excursie la Baia de Fier (județul Gorj) în perioada 19-23 iunie.

De asemenea, sportivul Somandru Lucian Ștefan, și domnul antrenor Vasile Vicol, au fost răsplătiți pentru medalia de bronz obținută la Campionatul Național de Lupte Greco Romane U17, ce a avut loc la Buziaș.

Felicitări tuturor!
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri