Au furat din locuințe bunuri de 130.000 de lei(515)


În urma cercetărilor efectuate şi a extinderii acestora, în cazul investigaţiilor privind comiterea mai multor furturi din locuinţe produse pe raza judeţului Constanţa, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat alţi doi bărbaţi faţă de care a fost începută urmărirea penală pentru participarea la comiterea respectivelor infracţiuni, aceştia fiind M. Elvis, de 20 de ani şi A. Elvent, de 23 de ani, ambii din Constanţa.

Astfel, ieri, A. Levent a fost prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând arestarea bărbatului pentru 29 de zile.


Reamintim faptul că în luna octombrie poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au destructurat o grupare infracţională axată pe comiterea de infracţiuni de furt din societăţi comerciale, iar pe lângă cele 12 infracţiuni reţinute iniţial în sarcina suspecţilor, s-a reţinut comiterea altor 19 astfel de fapte şi a unei infarcţiuni de furt de auto, fapte comise în perioada iunie -octombrie 2013, prejudiciul total creat fiind de aproximativ de 130.000 lei.

  
jooble.org