Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
Două persoane, în pericol de înec în Marea Neagră!

Două persoane, în pericol de înec în Marea Neagră! (384)


Două persoane sunt în pericol de înec în Marea Neagră, pe plaja Maho (Mamaia Sat), situată la capătul străzii D10.

Situația a generat o intervenție rapidă, avându-se în vedere siguranța celor implicați.

Echipajele de intervenție au fost prompt mobilizate, inclusiv o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) și 1 echipaj de la Asistența Medicală de Urgență (Asas) de la Stația Midia. Centrul de Asistență și Salvare pe Mare (CASI) a fost alertat pentru a se deplasa la locul incidentului.

În sprijinul operațiunii de salvare, Garda de Coastă a dispus trimiterea ambarcațiunii MAI 3005, iar o altă ambarcațiune ARSVOM va fi deplasată pentru a se alătura intervenției.

UPDATE:
La fața locului este executată o misiune de recunoaștere de către scafandrii din cadrul ISU „Dobrogea”. O ambarcațiune și două autospeciale de scafandrii sunt în aceste momente la locul incidentului, transmit reprezentanții ISU „Dobrogea”.

UPDATE:
Căutările personaelor care au dispărut în largul Mării Negre au încetat. Acestea vor fi reluate de mâine dimineață, începând cu ora 8:15.

UPDATE:

Au fost reluate în dimineața zilei de azi, 30.05.2023 căutările celor două persoane dispărute în zona plajei Maho din Mamaia Sat. Sunt mobilizați zeci de scafandri.  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri