Vino să te lași purtat de muzica și tradițiile noastre! Festivalul-Concurs Național *Dor de cânt românesc*, revine în comuna Cumpăna!

Vino să te lași purtat de muzica și tradițiile noastre! Festivalul-Concurs Național *Dor de cânt românesc*, revine în comuna Cumpăna!(214)


Dragi iubitori de folclor,

Festivalul-Concurs Național de Folclor pentru Tineri Interpreți “Dor de cânt românesc” se întoarce pe scena Casei de Cultură din comuna Cumpăna în perioada 17-18 mai, în cadrul celei de-a XVI-a ediții!

După o preselecție riguroasă, vor intra în concurs 39 de participanți cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, copii talentați, reprezentanți de seamă din toate zonele etnografice ale țării, pe care vă așteptăm în număr cât mai mare să îi susțineți.

De asemenea, programul va fi presărat cu recitaluri de excepție ale artiștilor consacrați MARIA GHINEA, Robert Tarnaveanu, Fetele din Botosani, Cătălina Tereza Alexa, Bianca Ştefania Luzinschi și Andrei Chelba - câștigătorul ediției cu numărul XV a festivalului.

Acompaniază Orchestra Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul, dirijor Cristian Obrejan.

Evenimentul este prezentat de Ionuț Dulgheriu!

Vă așteptăm în număr cât mai mare în comuna Cumpăna, pe 17 și 18 mai (miercuri și joi) - în cele două zile de festival, începând cu ora 12:00, pentru a vă hrăni sufletul de român și a păstra vie zestrea neamului nostru!

#DorDeCantRomanesc Elise Stan #Cumpana #Constanta #Festival #Folclor

#Romania #Traditie #MuzicaPopulara Favorit Tv Radio România Antena Satelor #RadioDoina
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri