Focuri de armă în centrul Constanței(564)


Polițiști specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Secţiei 14 Poliţie – D.G.P.M.B. au documentat activitatea infracţională a trei bărbaţi, cu vârste între 36 şi 41 de ani, suspectaţi de săvârşirea de furturi, unul dintre acestea fiind comis în timp ce se aflau într-un restaurant din Sectorul 4 al Capitalei.

Pentru probarea întregii activităţi infracţionale, având indicii că suspecţii vor săvârşi şi alte infracţiuni, la data de 20 noiembrie a.c., poliţiştii bucureşteni i-au urmărit pe aceştia, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe Autostrada A2, Bucureşti – Constanţa.

În jurul orei 18.15, bărbaţii au ajuns în Constanţa şi s-au deplasat în centrul oraşului, unde doi dintre suspecţi au intrat, în mod succesiv, în mai multe restaurante şi cafenele de lux, în timp ce al treilea rămânea la autoturism, pentru a asigura zona.

După ce au verificat mai multe spaţii, în jurul orei 20:15, în timp ce se aflau într-un restaurant situat pe Bulevardul Mamaia din Constanţa, profitând de neatenţia unei persoane, cei doi suspecţi au sustras dintr-o borsetă 1.800 de lei, după care au părăsit incinta localului, deplasându-se la autoturismul în care îi aştepta celălalt suspect.

Imediat, poliţiştii bucureşteni au blocat în trafic autoturismul. Deoarece suspecţii au încercat să-şi asigure scăparea de la locul faptei, au fost executate trei focuri de avertisment în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale. Cei trei suspecţi au fost imobilizaţi şi conduşi la secţia de poliţie pentru verificări şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Prejudiciul, în valoare de 1.800 de lei, a fost recuperat de poliţişti în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul D.G.P.M.B., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri