Începe o nouă ediție a târgului TINIMTEX(1219)


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa), în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), organizează, în perioada 20 – 24 noiembrie 2013, ediţia de iarnă a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX.


Târgul se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional din statiunea Mamaia, pe o suprafaţă totală de 3.700 mp, şi reuneşte 150 de firme, producători şi comercianţi de îmbrăcăminte şi încălţăminte, din România.


Numărul mare de participanţi şi suprafaţa ocupată confirmă faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piaţa expoziţiilor de profil şi reprezintă un eveniment atractiv pentru participanţii care, într-un procent extrem de mare, aflat în creştere, de la o ediţie la alta, sunt consecvenţi în a participa la târg.

Ediţia de iarnă a TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor de sărbători, iar publicul constănţean se va putea bucura, în cadrul evenimentului, de oferte speciale la cele mai noi colecţii de haine, pantofi şi accesorii pentru sezonul rece, cadouri menite să răspună tuturor gusturilor cumpărătorilor.

TINIMTEX va fi structurat astfel:


Pavilion Expoziţional parter - îmbrăcăminte adulţi, îmbrăcăminte copii, lenjerie, home & deco, accesorii, îmbrăcăminte din piele şi blană

Pavilion Expoziţional etaj - încălţăminte, genţi, poşete şi accesorii

Program de vizitare:
În perioada 20 - 23 noiembrie: 10.00 - 19.00
Duminică, 24 noiembrie: 10.00 - 16.00

 
jooble.org